Angélus, který od roku 1985 spravuje Hubert de Boüard de Laforest, patří do stejné rodiny od počátku 20. století. Název zámku pochází z dřívějších dob, kdy bylo možné na tomto místě slyšet zvonění andělských zvonů v kapli v Mazeratu a kostely v Saint Martin a Emilion. Před rokem 1980 byla vína bohatá a ovocná, ale bez elegance; pěstitelské metody a techniky vinifikace byly následně vylepšeny díky Hubertovi de Boüardovi a díky tomu se Angélusova kvalita výrazně posunula před konkurenci v Saint Emilion. V poslední revizi klasifikace označení byl v roce 2012 Angélus oceněn nejvyšší možnou hodností Premier Cru Class A, vedle Cheval Blanc, Ausone a Pavie. Zelená sklizeň v červenci, fermentace v sudech z nerezové oceli s regulovanou teplotou, stárnutí v nových dubových sudech a plnění bez filtrace. Obecně lze říci, že nedávné ročníky Angelusu byly bohatěji zbarvené a koncentrovanější než v minulosti a nabízejí smyslné vůně černého ovoce, moka a toastového dubu a mají velký potenciál zrání v čase.